Základní informace - éterický olej Bílá jedle / Jedle bělokorá Latinský název: Abies alba Použitá část rostliny: jehličí Způsob zpracování: destilace Země původu: Itálie, BERGILA Vůně - svěží, lesní vůně jedlového jehličí,… Více informací
Pomáhá při únavě, posiluje, uvolňuje dýchací systém, dezinfikuje. Podporuje krevní oběh, ulevuje při revmatických bolestech. Skvělý je obecně na dýchycí cesty, při infekcích, nachlazení zahlenění, kašli. Je balzámem na duši.
Bergila - to nejlepší z přírody v podobě éterického oleje z Jižního Tyrolska. Kromplatz je místem, kde jsou nádherné hory na lyžování nebo letní turistiku. Právě zde je rodinná farma Bergila, uprostřed čisté přírody. V návaznosti na tradiční postupy zde vzniká úžasný éterický olej.
Esenciální olej z bílé jedle je biologicky kontrolovaný a certifikovaný produkt. Větvičky /jehličky/ jsou jemně destilovány parní destilací, tak aby byla splněna nejvyšší kritéria kvality.
Podívejte se na video, uvidíte zde i postup zpracování éterického oleje a prostředí, kde vzniká. Podíváte se i do historie a na tradici čistého zpracování.